Verhalen en gedichten

Gedichten

omslag boekIn augustus 2003 heb ik in eigen beheer een dichtbundel uitgebracht. Onder de titel
’44 gedichten’ vind je een unieke verzameling van mijn zieleroerselen verwoord in dichtvorm. Een kado aan mezelf en aan mijn gasten ter ere van mijn 44-ste verjaardag.

Luchtige, diepgaande, grappige gedichten over het leven en de dood. Zo tref je poëzie over mijn beleving van het heengaan van geliefden, over mijn vreugde in het bestaan, over zotte zaken in het leven. Bijvoorbeeld wat er kan gebeuren als ik mijn fiets bij het station heb gestald.

De bundel is te koop voor € 8,- plus verzendkosten. Laat me via de knop ‘Contact’ weten dat je interesse hebt, dan regelen we daarna de rest.

Voorkant dichtbundel

 

Verhalen

De vertelkunst boeit mij in bijzondere mate. In de orale traditie van oervolken werden levenswijsheden en gebeurtenissen doorgegeven van generatie op generatie. Ik luister graag naar een goede verteller en ben de kunst van het vertellen aardig meester. In de opleiding NLP heb ik er een sport van gemaakt verhalen te verzamelen en ook om verhalen zelf te schrijven. Uit een metafoor kan iedereen iets oppikken wat voor hem of haar op dat moment aan de orde is:’ Wie de schoen past trekke hem aan.’

Op verzoek kan ik een verhaal voor je schrijven over een bepaald thema, of naar aanleiding van een gebeurtenis. En ik wil het graag komen vertellen.