Reacties van deelnemers

“Mijn deelname aan de supervisieopstellingen bij jou vond ik weer indrukwekkend en wonderlijk. De werking hiervan is gaande.
Gisteren heb ik een gesprek met de interim directeur van mijn organisatie gehad. Ik heb mij in mijn volle kracht (ik heb mijzelf zeer verrast) aan de directeur kunnen laten zien. Later sprak ik een andere deelnemer hierover en zij herinnerde mij aan de (na) werking van de opstellingen. Dank je voor al dit moois. Ik vind jouw werk bijzonder”

.Mijn eigen familieopstelling van afgelopen zondag heeft gewerkt….een mirakel…precies het antwoord op mijn vraag…eindelijk van de ballast af…

Net als andere aanwezigen ervaarde ik afgelopen zondag als zwaar/vermoeiend. Echter na ‘mijn opstelling’ , de laatste die dag, voelde ik een enorme lichtheid in mij komen. Duidelijke bevrijding..hè hè…eindelijk…. dit is al heel wat keren door mij heen gegaan. De blijheid en dankbaarheid is dagelijks bij mij….en het gevoel van opluchting….ik heb veel energie gekregen…nieuwe weg is voor mij opengegaan….ik kende deze weg met mijn hoofd…nu kan het vanuit mijn hart…Dat is een groot verschil…het gaat nu als vanzelf…mijn spoor volgen welke ik heb te gaan….waarnaar mijn verlangen al heel lang uitgaat….”

“Ik had het verband tussen de opstelling en het verbeterde contact met mijn dochter nog niet gelegd. Een vriend die de opstelling over mijn relatie met mijn kinderen had meegemaakt, wees me erop. Je weet het niet, maar toch…”

“Ik voel me na de opstellingen veel lichter, alsof er iets van me afgevallen is.
Als ik nu wakker wordt ’s ochtends ben ik nieuwsgierig naar de nieuwe dag.”
“Bedankt voor de integere begeleiding gisteren tijdens de familieopstellingen. Gisteren heeft me goed gedaan.”

“Wat een ongelooflijk mooie dag was het vandaag! Ik vond het heel fijn. De sfeer, de rust de mensen en jullie als zo prachtig op elkaar ingespeeld team. De dingen die er dan kunnen gebeuren..zo bijzonder! Ik voel me er heel verrijkt door!
Ook bijzonder om te ervaren dat in zo’n opstelling de gevoelens die een ander in zo’n krachtenveld ervaart zo duidelijk naar voren komen. Zoals als vandaag heb ik dat nog nooit kunnen ervaren. Dank je wel.”
“Ik ben je enorm dankbaar voor je uitnodiging om vandaag mee te mogen maken. Het was geweldig en voelde enorm stromend en vreugdevol voor mij.