Klankmassage achtergrond

Achtergrond

Deze klankmassage is gebaseerd op het feit dat alles trilling en dus beweging is. Licht en ook kleur en geluid is trilling. Zelfs ons fysieke lichaam is in beweging. Soms gaat ergens iets vastzitten: in je energieveld, je je aura en als het lang genoeg duurt ook in je cellen. Dat geeft een gevoel van onbehagen. Dat merk je als onprettig emotie en gemoedstoestanden of fysieke ongemak of ziekte.

Vaak ben je je die wel bewust, soms ook niet. Bij een klankmassage breng ik wat niet stroomt weer meer in beweging en ik harmoniseer de energie zodat alles weer stroomt en kloppend voelt. Dit gebeurt door afstemming op jouw energie en hogere, kosmische energie. Dan functioneer ik als kanaal voor hogere energieën die in de vorm van klanken die via mijn stem naar buiten komen. Soms is dat zacht en harmonieus als een schitterend lied, soms krassend, piepend of zoemend. Musici en logopedisten zouden dit betitelen als vals stemgebruik. Ik noem het sjamanistisch.

Werkwijze

Je ligt gekleed op een massagetafel en nadat ik me afgestemd heb zal ik je voeten vasthouden en later op verschillende plekken je lichaam aanraken.

Zo breng ik verschillende chakra’s met elkaar in verbinding en harmonie. Daarnaast gebruik ik de 12 stralen, de energie waaruit ons sterrenstelsel is opgebouwd en dus ook alle mensen. Kennis hierover is o.a. afkomstig van Alice Bailey. Elke straal heeft een bepaalde zijns- of essentie kwaliteit. Intuïtief weet ik die stralen in te zetten die de energie vertegenwoordigen die jij nodig hebt. Deze stralen kunnen ook als kleuren worden waargenomen.

Ook je eigen Ziel wordt uitgenodigd en zal je assisteren om precies dat wat jij nodig hebt in de ruimte te brengen.

 

Effecten

Een klankmassage geeft naderhand een weldadig en behagelijk rustig gevoel. Het kan ter plekke ook emoties oproepen, ontroering, oude pijn die even opkomt en oplost, vreugde, wat dan ook.

Meteen na een sessie blijf je nog even liggen nagenieten en laat je alles goed bezinken. Daarna kun je beter geen geestelijk, fysieke of sociaal inspannende activiteiten ondernemen. Dan krijgt het kans om langer en dieper door te werken. Als je meerdere sessies doet zul je merken dat je steeds een laagje dieper gaat.

Groepsbijeenkomsten Sound Bliss

In een cyclus van vijf bijeenkomsten kun je Sound Bliss in groepsverband ervaren. Tijdens de sessies stem ik mij af op kosmische energie en de energie van de groep, om precies die trillingsfrequenties door te geven die op dat moment nodig zijn.

Geluid heeft voor iedereen een andere betekenis. Door de groepsenergie ontstaat een krachtige resonantie die jouw persoonlijke snaar raakt. Dit zal in je fysieke- en energielichamen eventuele weerstanden oplossen en vrede en harmonie brengen.

In elke bijeenkomst staat een andere combinatie van chakra’s centraal. Deze worden in balans gebracht door de bijbehorende klanken. Ik gebruik hierbij de energie van de 12 stralen, de basisenergie waaruit ons sterrenstelsel is opgebouwd.

Ik werk tevens met licht en visualisaties en je wordt uitgenodigd om actief deel te nemen door zelf klanken te maken.

De thema’s van de bijeenkomsten zij achtereenvolgens:

  1. Zekerheid, veiligheid en vrede in je aardse zijn
  2. Stroming, vreugde, creatie en expressie
  3. Je persoonlijke wil, kracht en liefde in balans
  4. Leven vanuit je hart in verbinding met het hogere
  5. Een fijnere vibratie in willen, weten en denken

Je kunt meedoen aan de hele cyclus, of je schrijft je in voor één of meer bijeenkomsten.

terug naar Klankmassage door stem