Klankbeleving

Klankbeleving met klankschalen en instrumenten.

De Tibetaanse klankschalen, hemelse windgongen en andere verrukkelijke instrumenten staan klaar om je te vervoeren naar “andere oorden”” die diep in jezelf liggen.
Je ligt ongeveer een 30 tot 40 minuten rustig en relaxt op de massage tafel te genieten van de klanken die ik samen met de schalen en de gongen in de ruimte breng.

Klankschalen, drum en regenstok

De trilling is helend en rustgevend. Het geluid geeft je het gevoel opgenomen te zijn in de eenheid. Je hersenen komen in de staat die tussen slapen en waken ligt. Hierdoor komt ook je hele lichaam tot rust.

De trilling gaat zowel door je fysieke lijf als je subtiele energielichamen. Het brengt de energie om je heen en ook alle vloeistoffen in je lichaam in beweging. Wat vast zit kan losgetrild worden en wordt afgevoerd tijdens en na de sessie. Als vanzelf zoekt je systeem een nieuwe, betere balans.
Dat maakt dat je een tijd erna nog effecten kunt voelen van deze bijzondere beleving.
Neem na een sessie ruim de tijd voor jezelf, zodat je optimaal kunt genieten van de kalmte die het brengt.
Doordat er ook fysieke afvalstoffen vrij komen is het aan te raden om wat extra water te drinken na de sessie. Dit voorkomt o.a. hoofdpijn of ander ongemak.

Sound Bliss: gelukzaligheid door geluid.

Stel je voor: je gaat lekker liggen, je sluit je ogen en geeft je over aan de klanken van mijn stem. Je voelt een lichte aanraking op de plaatsen waar je chakra’s huizen. Je ondergaat een wonderlijke sensatie van trilling en geluid die diep inwerken op je lichaam en je hele energiesysteem. Je Wezen wordt geraakt. Je wordt je bewust van gevoelens, emoties die daarvoor vaag aanwezig waren. In de ontspanning en de trilling van de klanken voel je je misschien vredig, vreugdevol, geraakt..….

Je geeft je over en bent er helemaal, alles mag er zijn. Trilling, licht en kleur komen tot je en doen hun werk voor jou. Precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Als je na zo’n drie kwartier je ogen weer opent is er meer met je gebeurd dan wie dan ook kan beschrijven. Een unieke samenwerking tussen kosmische energieën die samenkomen door afstemming via jou en mij.

Ik nodig je van harte uit om een sessie te doen en het bijzondere effect van deze klanken te ervaren!

Dit cadeau aan jezelf duurt ongeveer een uur. Het levert o.a. op dat je meer stroming, harmonie en helderheid ervaart in je bestaan.

Lees verder: Achtergrond en werkwijze