Energetische Therapie en Coaching

Energetische Therapie

Alles is Energie!

Daar werken we mee als je komt voor energetische therapie.
Je zoekt wellicht wat meer stroming en vitaliteit. Of je hebt last van fysieke klachten en weet dat er meer achter zit. Je wilt je wat vrolijker voelen of tevredener zijn in relaties of werk.
Ik kijk met je mee, vanuit breder perspectief. De informatie die jij uitstraalt als heel mens staat daarbij centraal. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
De methode is o.a. intuïtief weten en het voelen van jouw energie.
Doormiddel van afstemming krijg ik een indruk van wat er speelt. De betekenis die jij er aan geeft zal leiden tot mogelijkheden en hulpbronnen om dichter bij je ware zelf te komen.
Het is een interactief traject: we doen het samen.
De bedoeling is dat jij jouw levensenergie, plezier en stroming weer voelt en kunt leven zoals voor jou klopt! Jij bent de regisseur van het proces, ik volg en leid je in de richting die voor jou passend is.

Persoonlijke Aandacht en Coaching.

Als je vraagstukken of thema’s hebt waar je graag eens met een derde naar wilt kijken en over praten, kun je daarvoor bij ons terecht. Dit kan over allerlei levensterreinen gaan: werk, relaties, familie, gezondheid, wat zich maar aandient. We gaan op verschillende manieren op onderzoek naar de mogelijkheden die je hebt om je thema te benaderen en goed om te gaan met dat wat op je pad komt. Middelen die ik gebruik zijn o.a.: gesprek, visualisaties, systemisch werk en NLP oefeningen.
Misschien blijkt dat een massage kan helpen of een Sound Bliss.
Als de informatie uitwisseling meer stroming en lucht kan gebruiken neem ik je mee voor een boswandeling. Dus laat je verrassen.