Anje van Anken

portret Anje 026Mijn verlangen is licht en liefde doorgeven.
Daarom heet mijn praktijk Licht in je Leven.

Ik ben Anje Cornelia van Anken, geboren in 1959 in Midwolda, provincie Groningen.
Toen ik in 2003 in aanraking kwam met familie opstellingen raakte ik geïntrigeerd in deze wonderlijke werkwijze.
Zo kwam ik bij het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Hier volgde ik de basis- en vervolg opleiding Systemisch werk- Familieopstellingen en verschillende bijscholingen waaronder Organisatieopstellingen.
Dit werk blijft me verwonderen en vervullen met diep respect voor de principes van orde en liefde en de heling en stroming die ontstaat als mensen en feiten de erkenning krijgen die ze nodig hebben.Uit verschillende seminars die ik volgde bij o.a. Bert Hellinger, Jacob Schneider, Johannes Schmidt, Ursula Franke, Guni Baxa, Daan van Kampenhout, heb ik iets meegenomen in mijn eigen werkwijze.

Toen in 1995 Light Body op mijn pad kwam resoneerde dit meteen. Tot op heden zie en ervaar ik het licht en de stroming die het teweeg brengt bij mensen. Ik ben John Kalse nog dankbaar voor zijn aanbod om na de leraren training met hem samen les te geven. Doordat ik in het voorjaar 2007 de Amerikaanse versie van de lerarentraining “Self Exiting” volgde, ben ik bevoegd om vervolgtrainingen met nieuwe frequenties door te geven.

Een aantal workshops Sound Bliss (klankmassage) bij Mark van den Bosch maakte me zo enthousiast dat ik de kunst meteen ben gaan toepassen in individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Wat een vreugde en verwondering om te delen met anderen!

Ik heb o.a gewerkt als emancipatiewerker en project coordinator voor diverse organisaties. Momenteel werk ik als ambulant hulpverlener in de jeugdhulpverlening en geef ik begeleiding aan ouders en kinderen na conflictueuze scheidingen.

Ik ondersteun graag mensen in het zetten van een volgende stap in hun leven. Ik doe dit door systemisch, oplossingsgericht en spiritueel te werken. Je eigen verantwoordelijkheid en wensen staan centraal. Mijn werkwijze staat ten dienste van de persoon en het geheel.
Zo maak ik het mede mogelijk om stroming en vreugde te creëren.

Ik hoop je te ontmoeten op een van de activiteiten.
Een warme en hartelijke groet, Anje