Vernieuwde website

Welkom op mijn nieuwe website!
Sinds kort kun je merken dat deze site er fris en modern uit ziet.De online informatie heeft een nieuw jasje gekregen! Het is het overzichtelijker geworden door links en tabs. Door het contactformulier en via de mail ben ik nu goed bereikbaar.

Al een tijdje keek ik de andere kant op als ik merkte dat mijn website niet meer zo actueel was.
Het programma was verouderd en uploaden lukte niet meer. Mensen die wilden mailen kregen de mail terug en kregen dus geen antwoord van mijn kant. Licht in je Leven was alleen telefonisch en via persoonlijk contact bereikbaar. Daar heb ik verandering in gebracht! Ik heb Chrisweb in de arm genomen. De site waar je nu naar kijkt is het resultaat. Ik ben er blij mee! Ik hoop dat het je goed bevalt. Heb je nog tips, dan hoor ik dat graag.
Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben om een afspraak te maken. Dan kunnen we afstemmen en onderzoeken wat er mogelijk is. Dus pak vooral de telefoon als je een vraag hebt of informatie wilt. Als je je nummer invult op het contactformulier kan ik je terug bellen.
En je kunt het “liken” en “‘sharen”. In het Nederlands: laten weten dat je het leuk vindt en delen via de icoontjes. Heel fijn als je dat doet. D

Ik kijk weer naar mijn website en wie weet helpt het jou om een volgende stap te zetten..
Dank je wel voor je bezoekje en veel plezier!
Groet Anje

Geplaatst in actueel